Schuller Valletta & Biella Kitchen Case Study

As many clients are opening their kitchens and dining rooms into a whole room experience this project was not unusual, however the challenge was to create more storage space having removed walls that could have been used for potential storage. A special height surface was created on the island with a bin system below so that cooking debris could be swept directly into the bin. We loved this idea. Also the clients required a bespoke office area to blend in with the main kitchen area. The final design we achieved was bright and with the clients colour skills for the accessories, curtains, lights and chairs it has subtlety along with flair.

somers-kitchen-installation
Client: ‘We went to see the showroom on the recommendation of a friend. We liked the products on display and the manner in which the questions were answered.’
Client: ‘We wanted the design to take into account space limitations and a special lower end on the island. We required more storage space and also a bespoke office area that matched the rest of the units. Kookaburra met these requirements.’

Kookaburra asked ‘What is it you love most about your new kitchen?

Client: ‘It looks bright, clean and contemporary with plenty of accessible storage space. Everything has been beautifully manufactured and fitted.’

‘We would like to add that Kookaburra kitchen fitter was extremely professional, reliable and helpful.’